Як зустрічали звільнених з російського полону миколаївських морпіхів на рідній землі (ФОТО)


08:2525.11.2022

Як повідомляло Інше ТВ, вчора було звільнено 50 українців, серед яких є оборонці Маріуполя і острова Зміїний (ФОТО). Серед них були миколаївські десантники та морпіхи.

І ось ще семеро військовослужбовців 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського повернулися з російського полону в результаті чергового обміну військовополоненими.

Їх радо привітали на вільній землі незалежної України, повідомили в бригаді.

«Всі вони – захисники незламного Маріуполя, який тимчасово знаходиться під російською окупацією. Двоє протистояли ворогу на «Азовсталі». Вони виконали наказ та не зрадили присязі українському народові.

Для нас кожен обмін – це радісна подія, а коли два дні поспіль, так тим паче. Наші побратими, як і всі, хто повернувся з російських катівень, мають проблеми зі здоров’ям, тому найперше – це лікування та реабілітація. Розділяємо радість сімей хлопців, які повернулися. Щиро вдячні Офісу Президента України, Координаційному штабу з питань поводження з військовополоненими, Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України та всім причетним. Ваша праця складна та дуже важлива. Врятувати життя українського захисника – найвищий обов’язок.

Чекаємо всіх побратимів та посестер, які залишаються в російських катівнях. Впевнені, що вже скоро будемо вас всіх зустрічати вдома.

Пам’ятаємо про кожного, за всіх помстимося!», – кажуть в 36 ОБрМП.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube