Для Снігурівської лікарні передано дві тонни медичних вантажів та рентген-апарат (ФОТО)


19:2822.11.2022

У вівторок, 22 листопада, за дорученням Миколаївської обласної військової адміністрації, з метою забезпечення надання медичних послуг місцевим мешканцям, до звільненої від окупантів Снігурівки завітав медичний десант.

А саме – виїзна бригада у складі лікарів-спеціалістів: педіатра, хірурга дитячого, рентгенолога Миколаївської обласної дитячої клінічної лікарні, хірурга, ендокринолога, терапевта, кардіолога, лікаря ультразвукової діагностики Миколаївської обласної клінічної лікарні, гінеколога-онколога, уролога-онколога Миколаївського обласного центру онкології, психіатра Миколаївського обласного центру психічного здоров’я.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА з посиланням на інформацію начальника управління охорони здоров‘я Миколаївської ОВА Максима Безносенка, передає Інше ТВ.

Разом з цим, Снігурівській лікарні було передано дві тонни медичних вантажів та рентген-апарат, придбаний Міністерством охорони здоров’я України за кошти Світового банку.

«Підтримка та взаємодопомога сьогодні, як ніколи, важливі. Працюємо на благо наших громадян та нашої країни. Разом до Перемоги», – зазначив Максим Безносенко.

Як повідомляло Інше ТВ, Президент вручив орден мешканцю Снігурівки, який протягом 8 місяців передавав дані про місцеперебування окупантів та скупчення їхньої військової техніки



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube