На Миколаївщині стабілізаційні відключення наразі відмінено, погодинні – згідно затвердженого графіку


12:5918.11.2022

Станом на ранок 18 листопада ситуацію в енергосистемі України змогли дещо стабілізувати, завдяки чому стало можливим послаблення з застосуванням графіків відключення.

Про це повідомили в пресслужбі АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

«На долю жителів Миколаївської області випало неприємне випробовування – окремі споживачі були без електропостачання більше 2 діб. Ми не забували про вас і не знущалися! Такого масштабного відключення потребувала ситуація.

Наразі маємо дозвіл від Регіонального диспетчерського центру на заживлення споживачів, що були відключені відповідно до графіку аварійних (стабілізаційних) відключень.

Графік погодинних відключень, за яким споживачі поділені на 3 черги, продовжує діяти в повному обсязі», – зауважили в «Миколаївобленерго».

Однак, як кажуть на підприємстві, в подальшому ніхто не застрахований від подібних тривалих аварійних відключень, масово і без попередження. Тому закликають споживачів тримати телефони та павербанки максимально зарядженими і здійснити інші приготування, необхідні для мінімізації незручностей, спричинених відсутністю електроенергії.

Як повідомляло Інше ТВ, станом на вчорашній ранок в Миколаївській області знеструмлено понад 104 тисячі споживачів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube