Загиблі та поранені внаслідок ракетних обстрілів житлових районів Миколаєва – розпочато розслідування (ФОТО)


15:0311.11.2022

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інше ТВ.

За даними слідства, 11 листопада 2022 року близько 03.00 російська армія в черговий раз ракетами обстріляла два житлові райони міста Миколаєва. Внаслідок обстрілів в одному із районів повністю зруйновано один з під’їздів п’ятиповерхового житлового будинку. На даний час відомо про сімох загиблих та одного пораненого мешканця.

Також суттєві пошкодження отримали інші багатоповерхові житлові будинки, супермаркет, лінії електромереж, торговельні заклади, приватний автотранспорт.

В іншому районі пошкоджено приватні житлові будинки, автотранспорт виробничі приміщення та склади підприємств, ремонтні майстерні, СТО.

Інформація щодо постраждалих уточнюється. За попередніми даними, обстріл здійснювався ракетами типу С-300.

Як повідомляло Інше ТВ, Внаслідок нічної ракетної атаки по Миколаєву зруйновано п’ятиповерхівкуСеред загиблих в миколаївській 5-поверхівці – сімейна пара, їх син спав в іншій кімнаті. Станом на 10.00 з-під завалів дістали тіло жінки – 6-ї загиблої людини. Згодом стало відомо, що в лікарні помер один з постраждалих.

Також повідомлялось Зеленський про руйнування російською ракетою п’ятиповерхівки в Миколаєві: «Цинічна відповідь держави-терориста на наші успіхи на фронті» (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube