В Миколаєві російськими обстрілами пошкоджено близько 2 тисяч житлових будинків – мер


21:4510.11.2022

З початку російського вторгнення в Миколаєві обстрілами окупантів пошкоджено близько 2 тисяч будинків – як багатоповерхових, так і приватних.

Про це сьогодні, 10 листопада, в своєму прямому ефірі сказав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– На сьогоднішній день пошкоджено 872 багатоповерхових будинки, з них у 234 пошкоджені покрівлі. Близько 1100 приватних будинків пошкоджені, деякі з них розвалені вщент – біля 80 будинків не підлягають ніякому відновленню. 85% вікон, які розбилися в наших будівлях, вже залатали наші команди. Також відремонтували 119 дахів, – сказав Сєнкевич.

За його словами, ремонтні роботи продовжуються. Він подякував мерам та громадам міст Івано-Франківськ, Одеса, Славутич, Чернівці, Житомир, Чорноморськ, які допомагають відновлювати пошкоджену інфраструктуру. Загалом на ремонтних роботах працюють 80 людей – це і ремонтники з інших міст, і місцеві.

Як повідомляло Інше ТВ, за минулий тиждень в Миколаєві відновили дахи 10 багатоповерхівок і закрили ОСБ-плитами 2600 кв.м віконних прорізів, пошкоджених російськими обстрілами.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube