Відновлення пошкодженої російськими обстрілами інфраструктури Миколаївщини: що зроблено минулого тижня (ФОТО)


14:1408.11.2022

Як повідомляло Інше ТВ, за минулий тиждень в Миколаєві відновили дахи 10 багатоповерхівок і закрили ОСБ-плитами 2600 кв.м віконних прорізів, пошкоджених російськими обстрілами.

Що зроблено у інших громадах Миколаївщини за період з 31 жовтня по 7 листопада, повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Баштанський район:

У с. Червона Долина, с-щі Поляна та с-щі Широке Широківської громади за цей період закрито плівкою та OSB-плитами 690 вікон в багатоповерхових та приватних будинках.

Також у Червонодолинському ліцеї та будинку культури були зашиті OSB-плитами вікна та двері, що зазнали пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів.

Вознесенський район:

У с. Дорошівка Дорошівської громади було поставлено чотири металопластикові вікна у приватних будинках, а у м. Вознесенськ Вознесенської громади видано 993 одиниці скла для 107 домогосподарств.

Миколаївський район:

За минулий тиждень відновлювальні роботи проводилися й в Воскресенській громаді. Зокрема, у с. Калинівка було перекрито майже 80 кв. м покрівлі металевим профнастилом, а в с. Червоне забито OSB-плитами пошкоджені вікна у приватних будинках.

Також у м. Очаків Очаківської громади перекрито покрівельним профнастилом понад 120 кв. м даху. А в приватному будинку в с. Куцуруб Куцурубської громади було відремонтовано 50 кв. м покрівлі, забито OSB-плитами 44 кв. м стелі та сім вікон.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube