В Києві відкрилась фотовиставка «Миколаїв фронтовий». Вона буде працювати і в неділю (ФОТО)


20:4205.11.2022

5 листопада на Михайлівській площі Києва за ініціативи нардепа Олександра Пасічного відкрилась фотовиставка «Миколаїв фронтовий».

Перший день роботи виставки на своїй сторінці в Фейсбук в світлинах показав фотограф Віктор Аджамський, передає Інше ТВ.

«Туман ще не відпустив куполи Михайлівського Золотоверхого, а на площі перед ним вже кипіла робота – готувалась до демонстрації фотовиставка “Миколаїв фронтовий”. Десятки фотографій, і на кожній – біль та рани Миколаєва, сміливого незламного міста, яке майже щоденно потерпає від ворожих російськіх обстрілів. “Миколаїв фронтовий” – це спільний проект миколаївських фотографів Світлани Вовк, Дмитра Скороходова, Валерія Федченка, Олександра Міняйло та Андрія Стахурського, а автором ідеї створення виставки виступив народний депутат з Миколаївщини Олександр Пасічний», – написав Віктор Аджамський.

Виставка буде працювати і 6 листопада на Михайлівській площі Києва з 10.00 до 16.30. Кияни і гості столиці ще зможуть побачити, як живеться південному форпосту України.

Як повідомляло Інше ТВ, внаслідок російського вторгнення в Миколаєві загинуло вже 149 людей, з яких 2 дитини. За 255 днів повномасштабного російського вторгнення Миколаїв не обстрілювали 44 дні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube