Біля Снігурівки знищено 2 склади з боєприпасами, – ОК “Південь”


06:0804.11.2022

Обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня динамічна та напружена. Наші підрозділи продовжують активні дії, тримають ініціативу на закріплених територіях і перевагу у вогневому ураженні.

Ворог продовжує обороні дії, залишає блокпости на окупованій території, перерозподіляє сили та засоби, переміщує колони техніки, виставляє бетонні доти, укріплює наявні рубежі й облаштовує нові.

Триває контрбатарейна боротьба, обстрілюються території вздовж лінії фронту із застосуванням РСЗВ, важкої артилерії, мінометів, танків.

З метою уточнення положення наших військ та корегування вогню артилерії противник досить активно застосовуює безпілотні літальні апарати-розвідники.

Нашою авіацією нанесено 4️⃣ удари по системах протиповітряної оборони та скупченню ворожої техніки, зокрема у критому ангарі. Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 1️⃣6️⃣7️⃣ вогневих завдань по пунктах базування, логістичних об’єктах та транспортних артеріях на тимчасово окупованій території. Знищено 3️⃣2️⃣ рашисти, танк і ще 9️⃣ одиниць іншої авто-бронетехніки. В Баштанському районі, поблизу Снігурівки, знищено 2️⃣ склади з боєприпасами.

В Чорному морі функціонування зернових коридорів продовжується за планом Стамбульського координаційного центру.

Корабельне угруповання ворожого флоту складається з 7️⃣ бойових кораблів, але жодного боєздатного ракетоносія для бойового чергування не знайшлось. Однак, обстановка, зокрема і в розстановці сил в морі, може змінитися дуже швидко, як і статися пуск ракет.

Не нехтуйте попередженнями про ракетну небезпеку, сигналами повітряних тривог. Ворог продовжує погрози і шантаж ударами по критичній інфраструктурі, імовірність застосування дронів-камікадзе також на досить високому рівні. Намагайтеся ощадливо ставитись до енергоресурсів, не перевантажувати системи комунікацій та регулювати споживання. Не сповіщайте навіть позитивні, на ваш погляд, новини про дії наших підрозділів. Передчасний виток інформації може вартувати життя як воїнам-визволителям, так і мирним мешканцям тих населених пунктів, де триває військова операція. Не піддавайтеся на провокації, пам’ятайте, що паніка – зброя ворога.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube