Андрій Вадатурський підтвердив загибель працівників «НІБУЛОНа» внаслідок нападу рашистів на буксири і баржі компанії


19:2203.11.2022

Генеральний директор «НІБУЛОНа» Андрій Вадатурський сьогодні підтвердив трагічну загибель працівників “НІБУЛОНа”.

Нагадаємо, в понеділок ми повідомляли, що вночі росіяни влучили по двох цивільних буксирах в Очаківському порту – 2 людей загинуло, один поранений, доля ще однієї людини невідома.

-Колектив «НІБУЛОНа» з перших днів війни є активним учасником продовольчої програми України та сприяє економічній стабільності держави в складних умовах війни. Військовий напад рф відбувся на цивільні буксири та баржи із зерном, сказано в повідомленні компанії.

-Я вшановую пам’ять чудових працівників «НІБУЛОНа», які загинули на робочому місці. Вони були невинними цивільними особами, які робили улюблену справу. Їхні вбивства є військовим злочином та порушенням правил ведення війни, а винуватці мають бути притягнуті до відповідальності. Болісно від думки, що діти тепер залишилися без батьків. Компанія робить усе можливе, щоб підтримати родини в цей жахливий час, – підкреслив Андрій Вадатурський.

Загинули двоє співробітників: Сергій Скрипачов та Сергій Парафіло. Одного співробітника не знайдено – це Олександр Ткач.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube