Як компанії Данії допомагають Миколаївщині у відновленні роботи тепло- та водопостачання


10:2802.11.2022

За сприяння Посольства Данії в Україні, низка данських компаній надає Україні обладнання, необхідне для першочергового відновлення інфраструктури водо- та теплопостачання у Миколаївській області.

Про це повідомили у пресслужбі Мінрегіону, передає Інше ТВ.

«Мінрегіон спільно з Миколаївською ОВА, Миколаївською міською радою та посольством Королівства Данії в Україні напрацювали та налагодили дієвий механізм надання допомоги Миколаєву та іншим громадам області для відновлення інфраструктури, що постраждала внаслідок агресії рф. Дякую всім, хто долучився до цієї роботи», — наголосила заступниця Міністра розвитку громад та територій України Наталія Хоцянівська.

Зазначимо, що у межах співпраці з липня 2022 року данські компанії Aarsleff та Grundfos, а також Данське державно-приватне партнерство передали Миколаївщині 16 насосів та інше обладнання, необхідне для відновлення критичної інфраструктури водопостачання у регіоні.

Найближчим часом данські партнери планують, зокрема, передати ще 13 насосів та 25 систем зворотного осмосу.

Також, за рахунок коштів на екстрене відновлення в умовах війни, від данських партнерів до Миколаєва надійшла партія будівельних матеріалів, які нині дуже потребує місто для ліквідації наслідків ворожих обстрілів в умовах підготовки до опалювального періоду. Це ОSB-плити, цвяхи, електричні циркулярні пили, перфоратори та інші матеріали для аварійного ремонту систем опалення та водопостачання.

Як повідомляло Інше ТВ, До Миколаєва надійшла партія будматеріалів від партнерів з Данії (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube