Росіяни зранку атакували Україну ракетами: пошкоджені об’єкти інфраструктури в різних регіонах, але працює ППО, на Миколаївщині теж чутно вибухи


09:0031.10.2022

Зранку 31 жовтня росіяни завдали масованих ракетних ударів по всій території України.

Через влучання в об’єкти інфраструктури в деяких регіонах є перебої з електро- та водопостачанням.

Про це повідомляють ЗМІ і телеграм-канали, передає Інше ТВ.

Так, зранку 31 жовтня російські окупанти вдарили об’єкту критичної інфратруктури Харкова. Про це пише «Українська правда» з посиланням на інформацію мера міста Ігоря Teрехова.

“Два прильоти по Харкову. Ворог вдарив по об’єкту критичної інфраструктури в місті”, – повідомив Терехов.

У Черкаській області загарбники вдарили по об’єкту критичної інфраструктури, внаслідок чого частину області  знеструмлено, повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

«У результаті ударів по об’єктах критичної інфраструктури частина столиці знеструмлена. В деяких районах немає водопостачання. Всі служби працюють. Детальніше – згодом», – написав мер Києва Віталій Кличко.

На Вінниччині збита рашистська ракета впала у цивільні об’єкти, є руйнування. Загиблих і поранених немає. Працюють спецслужби і ДСНС, повідомив очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

На Миколаївщині теж чутно вибухи – за повідомленням Вознесенської міськради, за попередньою інформацією, спрацювало ППО у сусідній громаді.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу на Миколаївщині російськими обстрілами пошкоджено 99 цивільних об’єктів. Загалом – більше 12,8 тисяч



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube