Сьогодні у Миколаєві шукатимуть домівку та люблячих господарів для 50 собак (ФОТО)


09:5822.10.2022

Волонтери організації «Друзі поруч» продовжують дарувати миколаївцям вірних друзів, а тваринам шукати відповідальних власників.

Сьогодні, 22 жовтня о 12:00, у Каштановому сквері волонтери роздадуть 50 тварин. 

Про це пише NikLife.

«Миколаївці, усі збираємося та розбираємо хвостиків по домівках! Зима близько. Собакам не місце на вулиці! Давати будемо по одному цуценяті у ручки. Так що не спізнюйтесь, бо не вистачить!», — розповіли волонтери.

Як стало відомо NikLife, на всіх, хто вирішить взяти додому тваринку, чекатиме приємний солодкий сюрприз від сім’ї відомого одеського ресторатора Андрія Зарічанського. Він неодноразово особисто та з командою помічників частував українських захисників на лінії фронту у Миколаївській та Херсонській областях. Це тисячі піцц, пиріжків, тортів, води, енергетиків та інших необхідних речей.

Зауважимо, що навіть після повномасштабного вторгнення та під регулярними обстрілами «Друзі поруч» не припиняють допомагати тваринам, що опинилися на вулиці. Деяких зрадили господарі, інші залишились без своєї людини через окупантів, а найменші вже народилися на вулиці. Волонтери продовжили лікувати, годувати та шукати для них нові люблячі родини.

Як повідомляло Інше ТВ, “Ніколи не бачив нічого подібного”. Волонтер Нейт Мук шокований українськими собаками, які стали в чергу до годівнички (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube