В Миколаєві гасили пожежі, які виникли через російські обстріли, та вилучали вибухонебезпечні предмети (ФОТО)


08:0220.10.2022

Протягом доби на території Миколаївської області зареєстрована чотири пожежі, дві з них через ворожі обстріли.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 20 жовтня о 01:24 після влучення боєприпасів та їх уламків на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що загорілось сміття та суха трава на відкритій території у Центральному районі Миколаєва.

На місце виїхало відділення 2 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Пожежу на незначній площі швидко загасили.

Пізніше, о 02:09, також горіла трава на площі 200 кв. м, пожежу загасили вогнеборці цього ж підрозділу.

З інших причин, 19 жовтня, в Первомайському районі Арбузинської територіальної громади у с. Новокрасне горів автомобіль ВАЗ 21. займання загасили до прибуття підрозділу ДСНС.

На відкритій території Новоодеської територіальної громади Миколаївського району на площі 7 тис. кв. м горіла суха трава та чагарники. Підручними засобами караул 21 ДПРЧ загасив пожежу, яку спричинило необережне поводження з вогнем.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення працювала за 10 адресами. Залучаючись для проведення ідентифікації виявлених боєприпасів на території області та їх знищення, вилучила 15 вибухонебезпечних предметів.

Загалом з початку російської агресії піротехніки ГУ ДСНС 4071 раз залучались для ідентифікації та вилучення ВНП на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 3970 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві за позавчора загасили одну «мирну» пожежу (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube