Миколаївські шаблістки здобули нагороди чемпіонату України серед молоді


07:0419.10.2022

18 жовтня, із дотриманням усіх вимог та правил безпеки, у навчально-спортивному комплексі Львівського державного університету ім.І.Боберського стартував чемпіонат України з фехтування на шаблях серед молоді.

Він зібрав 54 учасники з Миколаєва, Одеси, Харкова, Черкас, Нетішина, Рівного та Києва.

Про це повідомили в Національній федерації фехтування України, передає Інше ТВ.

У перший день чемпіонату були розіграні комплекти особистих нагород. Валерія Проченко і Олександра Бондар з Миколаєва посіли друге та третє місця, поступившись харків’янці Дар’ї Гонцовій (Олександра Бондар – в ½, Валерія Проченко – в фіналі), яка й стала переможницею турніру. Також третю сходинку п’єдесталу з миколаївською шаблісткою Олександрою Бондар розділила черкащанка Валерія Гнідашева.

Додамо, що це перші всеукраїнські змагання для представників цього виду зброї з початку повномасштабного вторгнення рф, тобто від 24 лютого 2022 року. Попри надскладні умови воєнного стану наші спортсмени весь цей час знаходили можливість продовжувати тренування й змагальна практика їм була вкрай необхідна.

Як повідомляло Інше ТВ, Українські шаблісти здобули «бронзу» Кубку Європи. І в цьому є вклад миколаївця Юрія Цапа (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube