Як проходила пошуково-рятувальна операція на зруйнованому житловому будинку в центрі Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО)


09:4118.10.2022

Як повідомлялось, В центрі Миколаєва внаслідок обстрілів зруйнований двоповерховий житловий будинок.

В ГУ ДСНС України у Миколаївській області показали, як проходила пошукова-рятувальна операція на зруйнованому будинку, передає Інше ТВ.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт на місце направлено відділення 2, 3, 4 державних пожежно-рятувальних частин 2 державного пожежно-рятувального загону, інженерне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення, чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

О 06:55 з-під завалів вилучено тіло загиблого чоловіка, зі слів сусідів, віком 56 років. Підрозділами рятувальної Служби врятовано собаку — таксу на прізвисько Дяка.

Загалом від ДСНС на місці працювали 6 одиниць спецтехніки та 26 рятувальників. Додатково залучались бригади швидкої медичної допомоги, співробітники поліції, аварійні бригади АТ “Миколаївобленерго” та ПАТ “Миколаївгаз”. Наразі пошукові та пошуково-рятувальні роботи завершено.

Також в результаті ворожих обстрілів минулої доби виникло дві пожежі.

Перше повідомлення про те, що після влучення російської ракети загорілось сміття та шини біля адміністративної будівлі, надійшло о 02:09. Вогнеборцями 3 та 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ пожежу ліквідовано о 02:35 на площі 5 кв. м.

В другому випадку ракету, гроші від якої росіяни могли б використати для облаштування власного благоустрою, окупанти витратили на дерев’яну веранду закладу харчування в одному з районів Миколаєва. Інформація про її загоряння через влучання боєприпасів та уламків від них на спецлінію 101 надійшла о 02:16. Вогнеборці 2 ДПРЧ 2 ДПРЗ загасили пожежу на площі 5 кв. м о 02:26.

Ще 4 пожежі виникли з інших причин, не пов’язаних із бойовими діями.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування АРЗ СП протягом минулої доби 6 разів залучались до проведення ідентифікації виявлених на території області вибухонебезпечних предметів, вилучено 6 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, Внаслідок нічного обстрілу Миколаєва ракетами С-300 загинула людина – Кім



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube