ЗСУ знищили зосередження ворога і його техніки на півдні Миколаївського району, – ОК “Південь”


18:0117.10.2022

Обстановка у південнобузькій операційній зоні складна, але впевнено контролюється Силами оборони.

Ворог продовжує завдавати ракетних ударів, головним чином, з метою порушення енергетичної системи та руйнування промислових об’єктів.

Противник зосереджує свої зусилля на утриманні захоплених територій, веде активну оборону вздовж всієї лінії зіткнення. Протягом ночі продовжував вогневий вплив по районах зосередження наших підрозділів, прилеглих до лінії фронту територіях та тилових районах.

Внаслідок обстрілів з важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню «Град» пошкоджені житлові будинки у Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Попередньо, без людських втрат.

Зенітними ракетами системи С-300 атаковано Березнегуватську громаду Миколаївщини. Пошкоджено сільськогосподарські підприємства. Людських втрат та постраждалих нема. Перед світанком Одещину та Миколаївщину атаковано ударними дронами-камікадзе. Силами та засобами протиповітряної оборони 6️⃣ дронів збито над Одещиною та 9️⃣ над Миколаївщиною.

Зранку ворог наніс удар ракетою Х-59 «повітря – земля» з літака Су-35 по об’єкту інфраструктури Одещини. Постраждалих нема.

По обіді на Вінничині ворог понівечив об’єкт критичної інфраструктури. Люди не постраждали.

Наші підрозділи ракетних військ та артилерії протягом ночі виконали близько 1️⃣2️⃣0️⃣вогневих завдань, зокрема по району зосередження ворога і його техніки на півдні Миколаївського району.

Втрати, які поніс ворог протягом ночі в живій силі та техніці дорозвідуються.

Чисельність корабельного угруповання ворога у Чорному морі становить 4️⃣ кораблі та катери, які маневрують уздовж кримського узбережжя. Серед них – 2 носія крилатих ракет із сумарним залпом 16 «Калібрів».

Ворог збільшує кількість атак дронами та ракетами повітряного та морського базування. Небезпека ударів залишається високою цілодобово.

Нагадуємо, що свідоме ставлення до власної безпеки, дотримання алгоритму дій під час повітряної тривоги, обмежень щодо виходу на узбережжя та лісові масиви – це спосіб вберегти себе і своїх близьких. Не наближайтесь до підозрілих предметів, будьте уважними до поведінки підозрілих людей. Інформацію про них негайно повідомляйте компетентним органам.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube