Військові полюють на ворога на Миколаївщині на “бандеромобілях” (ВІДЕО)


16:0912.10.2022

Степові військові-хижаки на “бандеромобілях” щоночі виходять на полювання, їхньою ціллю стають як техніка так і жива сила ворога.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У повітрі постійно вибухають касетні боєприпаси, якими окупанти засипають усі села і поля довкола Миколаєва.  Тож у сутінках степові хижаки вирушають на лінію фронту, мститись за знищені села і смерті цивільних. Їхня робота це постійний ризик – треба максимально близько, непомітно під’їхати до ворога і завдати ураження. На пікапах у кузовах встановлені трофейні касети для некерованих ракет у кузові – ці машинки вояки прозвали “бандеромобілями”.

“Такі “бандеромобілі” використовувались в Іраку та Афганістані, а ми вже списали в них, були підбиті вертольоти противника Ка-52, з їх вертольотів зняті нурси і наші “кулібіни” все змайстрували”, – хизуються бійці.  

Сьогоднішня ціль військових – це російські мобілізовані у посадці. Після запуску ракет екіпажі за лічені хвилини згортаються і розчиняються у вечірніх сутінках не тихого миколаївського степу. Війна – це робота на випередження, адже від швидкості і маневреності  залежать життя наших воїнів.

Як повідомляло Інше ТВ, Начальник Миколаївської ОВА показав тільки що отримані «Бандерамобілі», а в генштабі рф вже кажуть про них (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube