На Миколаївщині за добу було 2 «мирних» пожежі


08:5011.10.2022

За добу на території Миколаївської області зареєстровано 2 пожежі, які не пов’язані із веденням бойових дій.

Про це зранку 11 жовтня повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 14:11 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що на відкритій території за межами смт Врадіївка Врадіївської територіальної громади Первомайського району загорілася суха трава.

На місце виїхав черговий караул 13 державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону. О 15:15 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 1,5 га. Від ДСНС на місці працював 1 спецавтомобіль та 4 вогнеборці, для підвозу води залучався ГАЗ 53 з бочкою КП “Врадіївський ЖКГ”. Пожежу спричинило необережне поводження з вогнем.

О 20:09 рятувальників сповістили про те, що по вул. Верхній с. Мостове Мостівської ТГ Вознесенського району на присадибній ділянці загорілася літня кухня.

До місця направлено відділення Мостівської місцевої пожежної охорони. О 20:55 пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м, її причина встановлюється.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення 10 жовтня 3 рази залучалась для ідентифікації виявлених на території області, вилучено 4 боєприпаси.

Як повідомляло Інше ТВ, Рятувальники Миколаєва показали залишки ракети, які вчора вилучили після нічної атаки росіян по місту (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube