В Миколаєві загасили пожежу, яка виникла внаслідок російського обстрілу, і вилучають ракету, яка впала і не розірвалася (ФОТО)


10:0510.10.2022

Протягом доби на території Миколаївської області зареєстровано 2 пожежі, одна з яких виникла в результаті нічного ворожого обстрілу.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 01:29 10 жовтня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що окупанти поцілили в складське приміщення на території підприємства в одному з районів Миколаєва.

На місце працювали чергові караули 2, 3, 4, 5 державних пожежно-рятувальних частин 2 державного пожежно-рятувального загону, чергова зміна оперативно-координаційного центру, спецтехніка аварійно-рятувального загону спеціального призначення. О 09:00 пожежу площею 700 кв. м ліквідовано. В результаті ворожих дій вщент вигоріли продукти, які зберігались на складських приміщеннях. Від ДСНС до гасіння залучалось10 одиниць техніки та 45 вогнеборців.

Також, в результаті нічного обстрілу зафіксовано влучення ракети, попередньо від ЗРК С-300, в житловий сектор. Боєприпас влучив у паркан біля будинку та не розірвався. Для обстеження місця події залучався черговий караул 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ. Зранку направлено піротехнічну групу ДСНС для вилучення боєприпаса.

Ще одна пожежа, яка виникла минулої доби, не пов’язана із бойовими діями.

Тут через необережне поводження з вогнем загорілось сміття на балконі однокімнатної квартири дев’ятиповерхового житлового будинку по проспекту Центральному м. Миколаєва. Інформація на спецлінію 101 надійшла о 17:36 9 жовтня. Черговим караулом 3 ДПРЧ 2 ДПРЗ пожежу ліквідовано о 17:48 на площі 5 кв. м. Від ДСНС на місці працював 1 спецавтомобіль та 4 рятувальники.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві внаслідок нічного обстрілу пошкоджено університет, склади, житловий будинок та ЛЕМ. Повне зведення по Миколаївщині



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube