Вночі ворог наніс удари по акваторії Очакова та Широківській громаді. Зведення щодо обстрілів Миколаївщини за добу


08:5708.10.2022

У Первомайському та Вознесенському районах минулі день та ніч пройшли відносно спокійно.

У двох інших районах були зафіксовані обстріли.

Про це йдеться у інформації Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:30 ранку 8 жовтня, передає Інше ТВ.

За інформацією повітряного командування «Південь», ввечері 7 жовтня, з 20:00 до 21:30, ворог атакував трьома дронами-камікадзе «Shahed-136» Миколаївщину та Одещину. Всі три дрони було збито силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь».

Миколаївський район:

Вчора, 7 жовтня, з 22:24 ворог наносив удари по акватериторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

Також вчора, 7 жовтня, близько 23:00, в результаті обстрілу Галицинівської громади пошкоджено житловий будинок. Без постраждалих.

Баштанський район:

За минулу добу обстрілів зазнали населені пункти Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджених житлових будинків уточнюється.

Крім того, 7 жовтня, було обстріляно Широківську громаду. Влучання були орієнтовно о 12:30, 17:30 та 23:30 по стадіону, відкритих територіях, дорогах. Також сьогодні, 8 жовтня, обстріли зафіксовано в двох населених пунктах громади. Значних руйнувань зазнало сільгосппідприємство, склади, техніка. Постраждалих немає.

Вночі, 8 жовтня, орієнтовно о 02:00 були обстріли Баштанської громади. Внаслідок чого пошкоджено адмінбудівлю, дитячий садок, школу та приміщення амбулаторії. Також руйнувань зазнали три житлових будинки, в яких пошкоджено вікна, дах та стеля. Без постраждалих. Більш детальна інформація уточнюється.

Як повідомляло Інше ТВ, ЗСУ знищили ще одну понтонну переправу противника і склади боєприпасів, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube