Внаслідок нічної атаки Миколаєва іранськими дронами-камікадзе горів дах двоповерхової будівлі. Що ще гасили за добу наші рятувальники (ФОТО)


08:3107.10.2022

Протягом доби на території Миколаївської області зареєстровано 5 пожеж, одна з яких виникла в результаті влучення боєприпасів та уламків від них.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, близько 01:20 7 жовтня ворог атакував місто, попередньо безпілотними дронами-камікадзе, в результаті чого виникла пожежа даху двоповерхової будівлі в одному з районів Миколаєва.

На місце направлено чергові караули 2 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону та чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. О 02:55 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 100 кв. м.

Ще 4 пожежі не пов’язані із веденням бойових дій.

6 жовтня о 17:02 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу сміття на четвертому поверсі шестиповерхової не експлуатованої будівлі по вул. Потьомкінській м. Миколаєва. Рятувальниками 3 ДПРЧ 2 ДПРЗ загоряння ліквідовано о 17:33 на площі 15 кв. м, його спричинило необережне поводження з вогнем.

З цієї ж причини загорілася трава на відкритій території за межами с. Лукашівка Синюхино-Брідської територіальної громади Первомайського району. Про це сповістили о 17:55. Вогнеборці 23 ДПРЧ 5 ДПРЗ ліквідували пожежу о 18:39 на площі 500 кв. м.

О 21:39 на пункт зв’язку 6 ДПРЧ 5 ДПРЗ надійшло повідомлення про те, що під час руху по вул. Хліборобна в смт Арбузинка Первомайського району загорілося заднє колесо причепа автомобіля Камаз. Черговий караул підрозділу ліквідував пожежу о 21:45 на площі 1 кв. м та врятував автомобіль від повного знищення.

7 жовтня о 03:19 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні по вул. Івана Франка м. Вознесенськ. На місце направлено черговий караул 12 ДПРЧ 4 ДПРЗ. О 04:30 пожежу ліквідовано на площі 40 кв. м. Завдяки своєчасно вжитим заходам не допущено перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Причини виникнення пожеж наразі встановлюються.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області 6 жовтня 8 разів залучалась для ідентифікації виявлених на території області вибухонебезпечних предметів, вилучено 10 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу на Миколаївщині російськими обстрілами пошкоджено 39 цивільних об’єктів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube