Сьогодні в Миколаєві рятувальники загасили пожежу, яка виникла внаслідок російського обстрілу, а також допомагали мешканцям пошкодженого будинку вибратися (ФОТО)


09:1301.10.2022

За добу на території Миколаївської області зареєстровано 2 пожежі, одна з яких виникла в результаті влучення боєприпасів та уламків від них.

Також рятувальники надали допомогу щодо обстеження будівлі, яка зазнала руйнування.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 1 жовтня о 04:30 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що після ворожого обстрілу виникла пожежа гаража в Інгульському районі Миколаєва. На місце виїхав черговий караул 4 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. О 05:30 пожежу ліквідовано на площі 15 кв. м.

Також внаслідок ракетного удару сталось руйнування чотирьох квартир (3 на п’ятому та 1 на четвертому поверхах) п’ятиповерхового житлового будинку в Центральному районі Миколаєва. Для обстеження будівлі та відкривання дверей квартир, які були деформовні внаслідок вибуху, залучалось аварійно рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення на САРМ-С.

Ще одна пожежа не пов’язана із веденням бойових дій.

30 вересня о 10:08 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що через коротке замикання виникло займання приватному житловому будинку по вул. Гайдамацькій м. Нова Одеса Миколаївського району. Силами чергового караулу 21 ДПРЧ 2 ДПРЗ пожежу ліквідовано о 10:24 на площі 30 кв. м.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення ДСНС протягом 30 вересня 8 разів залучались для ідентифікації вибухонебезпечних предметів, виявлених на території міста та області, вилучено та знищено 31 боєприпас.

Як повідомляло Інше ТВ, На щастя, жертв немає. Мер Миколаєва показав житловий будинок, в який вночі влучила російська ракета С-300 (ФОТО)

Також повідомлялось Внаслідок нічного обстрілу Миколаєва поранено 3-місячну дитину з мамою



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube