Ще одному прихильнику «руського миру» на Миколаївщині – 72-річному пенсіонеру – повідомлено про підозру


10:4629.09.2022

72-річний житель Первомайська, перебуваючи у громадському місці, виправдовував збройну агресію рф проти України. Нині чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Викрили протиправні дії чоловіка слідчі Первомайського райвідділу поліції разом зі співробітниками Управління СБУ у Миколаївській області.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що місцевий житель, який є уродженцем російської федерації, а нині громадянином України, перебуваючи на місцевому базарі, у присутності жителів міста публічно виправдовував збройну агресію рф проти України.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили чоловікові про підозру за ч. 1 ст.436-2 Кримінального кодексу України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині виявили ще одного прихильника «руського миру» – 68-річного жителя Южноукраїнська (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube