«Миколаївводоканал» назвав вартість відновлення водогону Дніпро-Миколаїв і загальну суму збитків внаслідок російських обстрілів (ФОТО)


17:0528.09.2022

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну в Миколаєві зруйновано понад 700 метрів водопровідних/каналізаційних мереж.

Про це повідомили в пресслужбі МКП «Миколаївводоканал», передає Інше ТВ.

«Взагалі, щомісяця виробничі підрозділи МКП «Миколаївводоканал», транспортні засоби, мережі в місті потерпають від рук окупантів. Тільки-но очисні споруди каналізації та водопроводу вже по п’ять разів були обстріляні.

На сьогодні загальна вартість нанесених рашистами збитків налічує майже 26 млн.грн. За власні кошти підприємства бригади намагаються оперативно все відремонтувати, щоб як найменше містяни відчували дискомфорт. Проте, без підтримки миколаївців у вигляді вчасно сплачених спожитих комунальних послуг з кожним разом це робити все важче», – кажуть у «Миколаївводоканалі».

Також там назвали і вартість відновлення пошкодженого 12 квітня водогону Дніпро-Миколаїв – 8,5 млн.грн.

Як повідомляло Інше ТВ, Ліквідація наслідків вчорашньої ракетної атаки по центру Миколаєва: вікна багатоповерхівок «зашиті» ОСБ-плитами, йде заміна труби пошкодженого водоводу (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube