На Херсонщині ЗСУ знищили ДРГ противника – ОК «Південь» (ВІДЕО)


15:1628.09.2022

Оперативна обстановка на Південнобузькому напрямку в нашої операційної зони складна та напружена, але контролюється Силами оборони.

Нашими підрозділами продовжуються позиційні бої із покращення та закріплення положення, а також вогневий контроль ворожих об’єктів на тимчасово окупованій території.

Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь» станом на 13.00 28 вересня, передає Інше ТВ.

Суттєвих змін у стані, складі та положенні противника немає.  З метою розвідування наших позицій, розташування підрозділів та імовірних напрямків своїх дій в Бериславському районі ворог спрямував диверсійно-розвідувальну групу з 4 осіб. Стрілецьким боєм ДРГ зупинено.

Ворог продовжує тероризувати мирні населені пункти в тилу наших підрозділів, вчиняючи вогневий та психологічний тиск.

Знов ніч під обстрілами в Нікопольському районі. Російські окупаційні війська випустили близько 50 реактивних та крупнокаліберних снарядів по об’єктах цивільної інфраструктури та житлових будинках. Внаслідок обстрілу пошкоджено понад 10 приватних обійсть, 7 господарчих споруд, зупинку громадського транспорту, легкові автомобілі, лінії електропередач та газогони. Попередньо, постраждалих немає.

5 реактивних керованих ракет системи С-300 вночі ворог випустив по об’єктах промислової інфраструктури Миколаєва. Без втрат та постраждалих.

Ракетно-артилерійськими підрозділами Сил оборони виконано 144 вогневих завдання, зокрема із ураження районів зосередження озброєння та техніки в Херсоні, знищення ворожого складу боєприпасів в Новоолександрівській громаді Херсонщини. Протягом ночі, ворог втратив 4 особи в живій силі та 1 військовий автомобіль. Решта втрат ворога дорозвідується.

6 ворожих кораблів продовжують маневрувати в Чорному морі вздовж південного узбережжя Криму. Напоготові 3 надводні ракетоносії, споряджені «Калібрами» у кількості 24 одиниці.

Як повідомляло Інше ТВ, Окупанти активно користуються чат-ботом “Хочу жити” й телефонною “гарячою лінією” для здачі в полон, – ОК “Південь”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube