В Миколаєві через нічні обстріли горіло складське приміщення в Інгульському районі. Що ще гасили рятувальники за добу (ФОТО, ВІДЕО)


12:1927.09.2022

Потягом доби підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано п’ять пожеж, одна з яких виникла через ворожу ракетну атаку.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Зранку 27 вересня ворог знов обстріляв Миколаїв. Через влучення боєприпасів та їх уламків загорілась покрівля та автомобільні шини в складській будівлі на території Інгульського району. На місце прибули два відділення 4 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ. Пожежу на площі 30 кв. м о 06:10 локалізовано та о 06:45 ліквідовано. Постраждалих та травмованих немає.

Також зареєстровано ще чотири пожежі, не пов’язані з бойовими діями.

26 вересня о 12:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання по вул. Інженерній м. Миколаєва. На місце направлені чергові відділення 2, 3 державних пожежно-рятувальних частин, чергова зміна оперативно-координаційного центру. По прибуттю з’ясовано, що пожежа виникла на даху та у помешканні приватного житлового будинку типу жилкоп. Пожежу о 12:51 локалізовано та о 13:01 ліквідовано на площі 100 кв. м. Додатково залучались співробітники поліції, та бригада АТ “Миколаївенерго”.

О 17:44 на пункт зв’язку 12 ДПРЧ 4 ДПРЗ надійшло повідомлення про займання в приватному житловому будинку по вул. Центральній с. Яструбинове Прибужанівської територіальної громади Вознесенського району. Вогнеборці приборкали горіння та ліквідували пожежу площею 120 кв. м о 18:48, врятувавши від знищення вогнем літню кухню. Додатково залучались вогнеборці місцевої пожежної охорони “Мартинівське” та співробітники поліції.

Ще одна пожежа, також у м. Вознесенську, по вул. Піщана виникла о 21:30. Зайнялась господарча споруда на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 12 ДПРЧ 4 ДПРЗ ліквідували горіння площею 10 кв. м о 22:15. Від вогню оперативними діями врятовано господарчу споруду та житловий будинок.

27 вересня о 02:34 вогнеборці 7 ДПРЧ 3 ДПРЗ ліквідували пожежу господарчої споруди по вул. Шкільній с. Новопавлівка Баштанської територіальної громади Баштанського району на площі 20 кв. м.

Причини вищевказаних пожеж встановлюються.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення 26 вересня відпрацьовано 7 повідомлень, які надійшли від громадян щодо виявлення вибухонебезпечних предметів, вилучено 4 боєприпаси. З початку російської агресії піротехніки 3931 раз залучались для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 3744 боєприпаси, які транспортовані у спеціально відведене місце або знищені шляхом контрольованого підриву.

Як повідомляло Інше ТВ, Пошкоджено мінімум 8 багатоповерхівок, магазини, виставкова зала – мер Миколаєва показав наслідки нічної ракетної атаки по центру міста (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube