Мирні пожежі Миколаївщини – горять будинки, авто, трава (ФОТО)


09:4926.09.2022

Вчора, 25 вересня, на території Миколаївщини сталось 5 пожеж, не пов’язаних з бойовими діями.

О 09:35 повідомили про займання в одній із кімнат на другому поверсі житлового будинку по вул. Спаській м. Очакова Миколаївського району. Її локалізували рятувальники двома караулами 22 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області о 10:00 та ліквідували о 10:30 на площі 90 кв. м. Спричинило пожежу коротке замикання електропроводки.

Мирні пожежі Миколаївщини - горять будинки, авто, трава (ФОТО) 1
Мирні пожежі Миколаївщини - горять будинки, авто, трава (ФОТО) 7

Про пожежу літньої кухні на території приватного житлового домоволодіння по вул. Електронній м. Миколаєва повідомили о 13:11. Вогнеборці 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області локалізували о 13:22 та ліквідували о 13:30 на площі 12 кв. м. Причина пожежі встановлюється.

Мирні пожежі Миколаївщини - горять будинки, авто, трава (ФОТО) 3
Мирні пожежі Миколаївщини - горять будинки, авто, трава (ФОТО) 8

Суха трава на відкритій території горіла поза межами населеного пункту поблизу Вільнозапорізької територіальної громади Баштанського району, про це повідомили о 14:49. Рятувальники 20 ДПРЧ 3 ДПРЗ її локалізували о 15:25 та ліквідували о 16:25 на площі 4 га. Причина пожежі встановлюється.

По вул. Черниша м. Нова Одеса Миколаївського району горіла господарча будівля. Повідомлення до Служби порятунку надійшло о 15:57. Силами вогнеборців 21 ДПРЧ 2 ДПРЗ її локалізовано о 16:12 та ліквідовано о 16:20 на площі 30 кв. м. Причиною виникнення стало коротке замикання електропроводки.

Мирні пожежі Миколаївщини - горять будинки, авто, трава (ФОТО) 5
Мирні пожежі Миколаївщини - горять будинки, авто, трава (ФОТО) 9

Рятувальники 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ залучались до гасіння пожежі автомобіля, припаркованого біля багатоповерхівки о 22:17. Про пожежу повідомив власник легковика. Чоловік власними силами за допомогою первинного засобу пожежогасіння намагався приборкати вогонь, але це йому не вдалось. Вогнеборці локалізували пожежу легкового автомобіля TOYOTA COROLA о 22:33 та ліквідували о 22:37 на площі 2 кв. м, спричинило пожежу коротке замикання електропроводки.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення відпрацьовано 2 повідомлення з ідентифікації ВНП.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube