В Миколаєві рятувальники деблоковували мешканців будинку, який вночі потрапив під російський обстріл


08:1325.09.2022

За минулу добу на Миколаївщині сталося 2 пожежі, які не пов’язані з бойовими діями. А сьогодні вночі рятувальники допомагали мешканцям будинку, який потрапив під російський обстріл.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

За повідомленням Служби порятунку, вночі, близько 01:40 25 вересня, м. Миколаїв в черговий раз піддався масованому обстрілу. Одна із ворожих ракет впала поряд із п’ятиповерховим житловим будинком в одному з районів міста. Вибуховою хвилею вибиті вікна та шибки, пошкоджені вхідні двері. Для деблокування мешканців будинку залучався черговий караул 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону. Рятувальники допомогли двом людям похилого віку, які були зблоковані у власній квартирі. Постраждалих на місці події не виявлено.

Також за добу рятувальники Миколаївщини приборкали дві пожежі, які не пов’язані із бойовими діями.

Так, по вул. Нова в с. Бузьке Сухоєланецької територіальної громади Миколаївського району через коротке замикання електропроводки загорівся житловий будинок. Рятувальників про це сповістили о 05:30. Силами місцевої пожежної охорони “Бузьке” пожежу було ліквідовано о 06:40 на площі 12 кв.м. Житловий будинок врятовано від повного знищення, також від вогню збережено поруч розташовану літню кухню.

Вже о 22:39 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Гайдара м. Нова Одеса загорілася лазня на території приватного домоволодіння. На місце виїхав черговий караул 21 ДПРЧ 2 ДПРЗ. О 23:46 пожежу ліквідовано на площі 50 кв.м. Ймовірна причина виникнення — необережне поводження з вогнем. Від ДСНС на місці працювали одна одиниця техніки та чотири рятувальники.

24 вересня група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення 9 разів залучалась для ідентифікації виявлених на території області вибухонебезпечних предметів, вилучено 5 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, Нічний обстріл Миколаєва росіянами – пошкоджені житлові будинки і водопровідна мережа, – мер



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube