ДТП на Миколаївщині: одна людина загинула, одна потрапила до лікарні (ФОТО)


15:3323.09.2022

23 вересня о 09:41 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю легкових автомобілів Opel Kadet та Volkswagen Passat.

Подія трапилась у Вознесенському районі на перехресті Іванівського повороту на 101-му км автошляху Н-24 “Благовіщенськ-Миколаїв”.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

До місця виклику направлено черговий караул 25 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі.

По приїзду встановлено, що внаслідок зіткнення загинув на місці та був затиснутий конструктивними елементами транспортного засобу водій Opel Kadet, чоловік 1985 р.н. Також постраждала пасажирка Volkswagen Passat, яку оглянули медики, що прибули до місця. В подальшому з діагнозом забій грудної клітини госпіталізували до Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні.

Співробітники ДСНС за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували тіло загиблого та передали до судово-медичної експертизи.

Водій Volkswagen Passat від госпіталізації відмовився.

Причини та обставини трагедії встановлюють правоохоронні органи.

Як повідомляло Інше ТВ, 19 вересня в селищі Котовського в Одесі кран протаранив маршрутку з людьми, внаслідок чого щонайменше шість людей постраждали.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube