В Миколаєві волонтери передали чотири позашляховики на потреби українських військових (ФОТО)


09:5821.09.2022

Волонтери бізнес-платформи «МрійДій» передали чотири автомобілі Hyundai Terracan, які будуть направлені на передову захисникам півдня.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

У вівторок, 20 вересня, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, генерал-майор Дмитро Марченко та секретар Миколаївської міськради Дмитро Фалько разом з головою платформи «МрійДій» Максимом Бревдою оглянули передані автомобілі.

Віталій Кім подякував благодійникам за таку допомогу та зазначив, що автівки стануть надійними помічниками для наших захисників.

«Наші волонтери – це наше все. Вони допомагають на постійній основі вже понад 200 днів. Найвідоміші в нашому місті «МрійДій» також постійно допомагають. Транспорт ми передаємо через командирів бригад, для того, щоб вони розподіляли для бойових задач. На жаль, ми не можемо зараз забезпечити кожного військового автомобілем, тому офіційно передаємо на командирів», – сказав він.

Крім того, Максим Бревда додав, що кожен транспортний засіб пройшов повне технічне обслуговування та пофарбований за рекомендацією військових.

Як повідомляло Інше ТВ, Фонд «Повернись живим» передав миколаївським морпіхам 11 бронеавтомобілів (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube