За ухилення від призову перед судом постануть два мешканця Первомайського району Миколаївщини


21:4419.09.2022

Прокурор Арбузинського відділу Первомайської окружної прокуратури Миколаївської області затвердив та скерував до суду два обвинувальні акти стосовно двох мешканців Первомайського району за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, обвинувачені, будучи військовозобов’язаними, за місцем проживання через уповноважених осіб отримали повістки на відправку до військової частини. Однак, розуміючи протиправність своїх дій, чоловіки відмовилися бути призваними по мобілізації, ухилившись таким чином від проходження військової служби.

Згідно з санкцією статті, за вказане кримінальне правопорушення чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Як повідомляло Інше ТВ, прокурор Арбузинського відділу Первомайської окружної прокуратури Миколаївської області затвердив та скерував до суду обвинувальний акт стосовно жителя Первомайського району за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube