Миколаїв отримав партію меблів для гуртожитку, в якому будуть жити переселенці та працівники критичної інфраструктури міста (ФОТО)


18:5914.09.2022

Миколаїв отримав партію меблів для облаштування відремонтованих кімнат комунального гуртожитку, де будуть жити переселенці та працівники критичної інфраструктури міста, які постраждали внаслідок бойових дій.

Це ліжка з матрацами, приліжкові тумби, шафи для одягу, столи, стільці, напільні вішалки, ковдри, подушки та комплекти постільної білизни на загальну суму до 470 тисяч гривень.

Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ.

Меблі придбані за кошти Агентства США з міжнародного розвитку USAID Україна в рамках проекту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

«За кошти міжнародних донорів ще в травні ми почали ремонт житлових та санітарних приміщень у комунальному гуртожитку для облаштування центру розміщення внутрішньо переміщених осіб в Миколаєві. Основні роботи завершили ще влітку. Тому більше 10 відремонтованих кімнат чекали на меблювання. І ось у вересні ми почали отримувати перші меблі. Тому дуже вдячні нашим партнерам за чергову допомогу та підтримку громади міста Миколаєва!», – каже Анна Ганжул, директорка Агенція розвитку Миколаєва.

Ці меблі підуть на укомплектування кімнат в гуртожитку, де закінчили ремонт для комфортних умов проживання вимушених переселенців та миколаївців, які втратили житло внаслідок російської агресії.

Як повідомляло Інше ТВ, 16 серпня було розвантажено останні 35 ліжок для облаштування центрів розміщення ВПО та інших об’єктів соціальної інфраструктури міста. Загалом отримано 280 ліжок-розкладачок на загальну суму понад 1 млн. 39 тисяч гривень.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube