Внаслідок обстрілів в Миколаєві суттєво пошкоджені багатоповерхові будинки (ФОТО)


09:1214.09.2022

За чергову добу вогнеборці Миколаївщини ліквідували 2 пожежі, які виникли внаслідок нічного ворожого ракетного удару. Вночі 14 вересня на спецлінію 101 сповістили, що після обстрілу загорілось офісне приміщення розташоване на сьомому поверсі семиповерхової будівлі на вул. Пограничній м. Миколаєва. На площі 10 кв. м вогнеборці 2 державної пожежно-рятувальної частини пожежу загасили.

Іншу пожежу, через влучення уламків боєприпасів, на вул. Космонавтів ліквідувало чергове відділення 3 ДПРЧ. Тут горів легковий автомобіль, марка якого встановлюється. Займання ліквідовано на площі 10 кв. м.

Також, на вул. Янтарній в результаті ракетного удару пошкоджено дев’ятиповерховий житловий будинок (вибиті вікна, двері та балкони). Для проведення невідкладних аварійно-рятувальних робіт та надання допомоги постраждалим залучались пожежно-рятувальні відділення 5 ДПРЧ.

Внаслідок обстрілів в Миколаєві суттєво пошкоджені багатоповерхові будинки (ФОТО) 1
Внаслідок обстрілів в Миколаєві суттєво пошкоджені багатоповерхові будинки (ФОТО) 5
Внаслідок обстрілів в Миколаєві суттєво пошкоджені багатоповерхові будинки (ФОТО) 3
Внаслідок обстрілів в Миколаєві суттєво пошкоджені багатоповерхові будинки (ФОТО) 6

Групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення з початку російської агресії 3853 рази залучались для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 3572 боєприпаси. 13 вересня здійснено 6 виїздів, вилучено 72 ВНП.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube