Ганна Замазєєва: Гуманітарний штаб планує розширювати проект «Прихисток своїм» на інші регіони країни у співпраці з NRC


11:3913.09.2022

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, під патронатом якої працює один з найбільших гуманітарних штабів регіону, зустрілась з представниками Норвезької ради у справах біженців.

Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва.

«Продовжуємо отримувати позитивні відгуки від міжнародних партнерів щодо роботи нашого гуманітарного штабу (БФ «Світлі справи») та реалізації проєктів. Системна та організована робота по забезпеченню населення гуманітарною допомогою, а особливо робота нашого евакуаційного центру «Прихисток своїм», приємно вразила гостей», – повідомила Ганна Замазєєва.

Голова облради розповіла, що відвідавши евакуаційний центр європейські партнери зізналися, що проєкт такого масштабу бачать чи не вперше на всій території України.

“Як результат – команда NRC попросила нас не зупинятися на досягнутому, а у співпраці з ними, розширювати проект й на інші регіони країни”, – повідомила Ганна Замазєєва.

Також, оглянувші переважну більшість бомбосховищ Миколаєва, команда NRC запропонувала у співпраці з командою гуманітарного штабу привести у належний стан місцеві бомбосховища.

“Щоденні обстріли та повітряні тривоги – компоненти, які вже стали невід’ємною частиною життя мешканців Миколаєва. У цій постійній небезпеці люди мають бути впевненими, що у разі обстрілу або повітряної загрози їм є де сховатися. Зараз чомусь усі забули про бомбосховища. Хоча, як на мене, облаштування та належний стан укриттів – першочергова необхідність на прифронтовій території”, – зазначила голова облради.

Наприкінці зустрічі Ганна Замазєєва подякувала команді NRC за ініціативність та небайдужість до безпеки наших громадян.

Як повідомляло Інше ТВ, Гуманітарний штаб Ганни Замазєєвої передав медзакладу Миколаєва 20 багатофункціональних ліжкок (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube