ЗСУ знову знищили ворожу переправу на Херсонщині, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


04:5710.09.2022

Обстановка у південнобузькій операційній зоні залишається напруженою, але контрольованою. Підрозділи окупаційних військ, намагаються залучити резерви та проводять заходи протидії Силам оборони. Ракетно-артилерійським вогнем за підтримки тактичної та армійської авіації ворог намагається зупинити просування наших військ.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Протягом бойового дня ворогом нанесено 5 авіаційних ударів і 1 ракетний. Атаковано позицій наших військ вздовж лінії зіткнення та населені пункти в безпосередній близькості. По обіді крилату ракету Х-31 випущено з ворожого літака по відкритій місцевості у Вознесенському районі Миколаївщини. Людських втрат немає.

Нашою авіацією нанесено 7️⃣ ударів, ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 3️⃣3️⃣0️⃣ вогневих завдань, зокрема по районах зосередження озброєння та техніки, понтонній переправі й по мостах. За підтвердженими результатами «довга армія» скоротилась на 7️⃣5️⃣ рашистів, 9 танків, 2 гаубиці «Мста-Б», 8️⃣ одиниць авто-бронетехніки. В Бериславському районі Херсонщини знищено склад боєприпасів в Біляївці та паромну переправу в районі Львового.

На бойовому чергуванні у Чорному морі вздовж кримського узбережжя перебуває 3️⃣ надводних носія високоточної зброї сумарним залпом 2️⃣4️⃣ крилаті ракети морського базування «Калібр».

Загроза не тільки в ворожих ракетних ударах. Спецслужбами викрито агента рф, який намагався вчинити диверсію з підриву боєприпасів ЗСУ на півдні, зокрема, на Херсонщині. Рашистського агента, який отримав завдання встановити місцезнаходження позицій ЗСУ та підірвав частину боєкомплекту, схилили до співпраці за 30 тис. грн. Зрадником виявився рецидивіст, неодноразово засуджений за скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів, зокрема, вбивства.

Будьте уважними і свідомими, не нехтуйте правилами безпеки та сигналами повітряної тривоги. Ретельно перевіряйте інформацію, ставтеся з розумінням до обмежень в рамках воєнного стану, дотримуйтеся встановленого порядку і довіряйте силам оборони. Про підозрілі контакти, предмети, людей невідкладно інформуйте компетентні органи. Разом ми сильніші.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube