Над Миколаївщиною збили 4 ракети, одна долетіла до Кривого Рога, – ОК “Південь”


17:2106.09.2022

Обстановка у південнобузькій операційній зоні залишається стабільно напруженою, але контролюється силами оборони. Ворог зосереджує основні зусилля на утриманні захоплених територій, а також завданні максимальних втрат підрозділам Сил оборони та стримані вогневого тиску. Протягом ночі ворог наніс ракетний удар реактивними системами залпового вогню «Смерч» по Березнегуватській громаді Миколаївщини. Влучання у сільськогосподарські площі, а важкою артилерією частково зруйновано елеватор. Без людських втрат.

По Нікопольському району ворог випустив понад два десятки реактивних снарядів системи «Град». Внаслідок обстрілу в райцентрі пошкоджено чотири заклади освіти та дозвілля, близько 20 багатоповерхових будинків, понад 10 приватних домогосподарств, газогони та лінії електропередач. Постраждало дві цивільні особи.

Протягом ночі ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 1️⃣5️⃣0️⃣ вогневих завдань з ураженням живої сили, озброєння та техніки, 2-ох переправ в районах Дарївки та Голої Пристані. Всі переправи перебувають під вогневим контролем Сил оборони.

Підтверджені втрати ворога складають 3️⃣5️⃣ рашистів та 4️⃣ бойових машини піхоти.

Ранком ворог із застосуванням стратегічної авіації випустив 5 крилатих ракет з північної частини Каспійського моря. В небі над Миколаївщиною силами та засобами протиповітряної оборони було виявлено та знищено чотири крилаті ракети класу “повітря — земля” Х-101. Одна ракета влучила в нафтобазу в Кривому Розі, спалахнула масштабна пожежа. Триває робота вогнеборців, ситуація контрольована. Попередньо, постраждалих нема.

Корабельне угруповання ворога у Чорному морі без змін, в постійній готовності до застосування, споряджене 16-ма крилатими ракетами «Калібр».

Будьте пильними та обачливими. Не ігноруйте сигнали повітряних тривог, не поширюйте фото і відео пересування наших підрозділів та бойової техніки, не орієнтуйте ворога. Довіряйте тільки офіційним джерелам інформації. Вірне в незламність і стійкість наших воїнів. Вони – найкращі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube