Мешканець Миколаєва два роки тому шахрайським способом заволодів міською землею і продав її забудовникам. Підозру йому оголосили зараз  


17:0331.08.2022

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю міста Миколаєва у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах та у використанні завідомо підробленого документа. (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури і в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

За даними слідства підозрюваний, переслідуючи мету незаконного збагачення, у 2020 році мешканець Миколаєва використав завідомо підроблений документ – державний акт на право власності – для оформлення права власності на земельну ділянку, яка перебувала на балансі територіальної громади міста Миколаєва.

Аби приховати факт незаконного одержання у приватну власність земельної ділянки злочинним шляхом, зловмисник її продав іншим особам, які побудували на даній ділянці житлові будинки з метою продажу.

Внаслідок протиправних дій зловмисника громаді завдано матеріальної шкоди на суму понад 800 тис грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Миколаївській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині селищна рада роздала 10 га землі НПП «Бузький Гард» у приватну власність – прокуратура через суд хоче їх повернути державі



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube