На лінію начальника Миколаївської ОВА щодо корегувальників звертались і вороги – щоб скомпрометувати порядних людей (ВІДЕО)


14:1430.08.2022

Як повідомляло Інше ТВ, 18 липня начальник Миколаївської ОВА обіцяє по $100 за кожного зданого коригувальника ворожого вогню (ВІДЕО).

Які результати роботи «лінії Кіма щодо корегувальників», сьогодні, 30 серпня, начальник Миколаївської ОВА розповів  в ефірі телеканалу «24 канал», передає Інше ТВ.

– Даних (по корегувальникам – прим.ред.) було дуже багато – більше 300, виплатили $1 тис. Але через те, що 90% людей відмовляються від грошей, кажуть, що не потрібно, потрібен лише результат, деякі навіть казали, що додадуть грошей, тільки спіймайте цього негарного заср*нця. Ця історія допомогла, ці всі люди були взяті на карандаш, і багато людей бачило, як це відбувається, бо це сусіди або знайомі. По кількості – змінюється ситуація. Радий, що й законодавство змінюється, – у всіх застави суд по 2 млн.грн. призначив, окрім двох, але там дуже легкі (підозри? – прим.ред.), які під домашнім арештом. Ситуація контрольована, вертикаль працює, – сказав Віталій Кім.

Начальник Миколаївської ОВА додав, що й вороги надсилали «дані про корегувальників»:

– У нас працював великий аналітичний центр, багато інформації хибної ми відсіяли, в тому числі й ту, що давали наші вороги-окупанти – вони теж надсилали інформацію, аби навести на порядну людину. Тобто 10-20% інформації було відпрацьовано. Ситуація така, що в нас немає 300 навідників по Миколаєву – їх до десятка. Багато з них втекли по території області, вони злякалися, а ті, що залишились, ми більшість спіймали, – сказав Віталій Кім.    

Як повідомляло Інше ТВ, Справи двох корегувальників ворожого вогню по Миколаєву пішли до суду



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube