Кохання сильніше за війну: в Миколаєві рятувальник під час наради зробив пропозицію руки і серця своїй обраниці (ФОТО, ВІДЕО)


15:5029.08.2022

Сьогодні, 29 серпня, під час наради у Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області психолог відділу соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення центру забезпечення діяльності старший лейтенант служби цивільного захисту Владислав Кердевар зробив пропозицію руки, серця і подальшого спільного життя свої коханій Вікторії, яка також працює у Службі порятунку на посаді фахівця групи персоналу аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Пара разом понад два роки. Зустрілись під час навчання у фаховому університеті, і, за словами Влада, це було кохання з першого погляду.

Щемливі та проникливі слова Владислав промовив для Вікторії під час урочистостей. У присутності керівництва та колег вдягнув каблучку на безіменний пальчик здивованої та щасливої дівчини, яка відповіла таке заповітне «ТАК»!

Від щирого серця колектив ГУ ДСНС України у Миколаївській області вітає майбутнє подружжя! Нехай під мирним небом України народжуються родини! Народжуються почуття та кохання! Ми переможемо, бо любляча, вірна та віддана нація. Щира до того, чого торкається серденько!

Як повідомляло Інше ТВ, Кохання сильніше за війну: 7 квітня двоє рятувальників Миколаївщини уклали шлюб (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube