Голова Миколаївської облради Замазєєва передала до Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими набори першої потреби (ФОТО)


10:2828.08.2022

Органи місцевого самоврядування працюватимуть разом із Координаційним штабом для прискорення отримання зворотного зв’язку про статус військовополонених та роботи з сім’ями полонених воїнів.

Саме про це голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва говорила вчора з представниками Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

«Найближчим часом плануємо відкрити регіональне відділення по роботі з сім’ями полонених захисників. Передала до Координаційного штабу  набори першої потреби для звільнених з полону Героїв від нашого гуманітарного штабу (БФ «Світлі справи»)», – повідомила Ганна Замазєєва.

І додала:

«Країна-агресор нехтує усіма законами міжнародного права і Женевською конвенцією стосовно військовополонених. Але ми боремося та будемо боротися за повернення кожного полоненого та надавати психологічну та юридичну підтримку їх родинам. Працюємо на Перемогу! Слава Україні!».

Як повідомляло Інше ТВ, “Справа просувається важко” – Подоляк про переговори з рф щодо захисників “Азовсталі”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube