“Вдосконалюємо логістику допомоги віддаленим прифронтовим громадам”, – Ганна Замазєєва про “Світлі справи” (ФОТО)


19:5526.08.2022

За останній місяць один з найбільших гуманітарних штабів Миколаївщини (БФ «Світлі справи») надав мешканцям Миколаєва та області, пенсіонерам, внутрішньо переміщеним та малозабезпеченим особам 68135 літрів чистої питної води та 14825 продуктових наборів.

Про це йдеться у дописі на офіційній сторінці голови Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої, під патронатом якої працює гуманітарний штаб.

Ганна Замазєєва повідомила, що ще 3828 продуктових наборів були роздані в обласних лікарнях медичному персоналу, а 6950 індивідуальних продуктових наборів направлені мешканцям сіл та селищ Миколаївщини.

За її словами, таки показники забезпечення гумдопомогою є результатом злагодженої роботи волонтерів гуманітарного штабу Миколаївщини БФ «Світлі справи».

«Нам є чим пишатися! За півроку повномасштабного вторгнення БФ «Світлі справи» є одним з найбільших гуманітарних штабів регіону. Як амбасадор та співзасновник фонду постійно працюю над вдосконаленням роботи штабу. За ціль – зробити отримання гуманітарної допомоги населенням якомога комфортнішим та масштабнішим!», – акцентувала Ганна Замазєєва.

Голова облради відмітила, що гумштаб також постійно піклується й про сім’ї з діточками до 5 років. За останній місяць видано 1549 набори з дитячим харчуванням, памперсами, молочною продукцією, іграшками тощо. Забезпечують населення медикаментами за замовленням та передають продукти закладам харчування, що готують для військових та тимчасово переміщених осіб, в т.ч. по програмі “Прихисток своїм”.

"Вдосконалюємо логістику допомоги віддаленим прифронтовим громадам", - Ганна Замазєєва про "Світлі справи" (ФОТО) 1
"Вдосконалюємо логістику допомоги віддаленим прифронтовим громадам", - Ганна Замазєєва про "Світлі справи" (ФОТО) 3

«Разом із командою щоденно вдосконалюємо логістику, роботу складів, відкриваємо нові точки видачі, як по території міста та області, так й у віддалених прифронтових громадах», – зазначила Ганна Замазєєва.

Для того, щоб отримати гуманітарну допомогу необхідно заповнити Гугл форму https://cutt.ly/lZ6mqsD на сайті «Світлих справ» або лист замовлення у волонтерів на наших пунктах видачі. Вся необхідна інформація є на сайті «Світлих справ» https://svitlispravy.org/ та Instagram



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube