Ілюстраторка з Миколаєва створила серію листівок «Міста України». І Укрпошта вже запустила їх у продаж


19:1026.08.2022

Укрпошта запускає продаж артлистівок серії «Міста України»/«Cities of Ukraine»

 Відтепер у всіх міських відділеннях Укрпошти можна буде придбати листівки з серії «Міста України»/«Cities of Ukraine» ілюстраторки з Миколаєва Анни Максименко.

Про це повідомили в пресслужбі Укрпошти, передає Інше ТВ.

На листівках зображені впізнавані образи та символи українських міст: Харкова, Миколаєва, Одеси, Львова, Дніпра та Києва, а також є листівка «Україна», на якій можна знайти найвідоміші символи всіх цих міст. 

Листівки випущені тиражем 1,4  млн шт. Придбати їх можна також в онлай-магазині Укрпошти.

Всі кошти, виручені з продажу листівок, ілюстраторка Анна Максменко спрямує на потреби ЗСУ.

Сім листівок – це проєкт зі створення серії ілюстрацій з українськими містами, яку авторка презентувала ще до війни. На листівках збережена краса українських міст, як вони виглядали до війни. Скульптура міфічного вершника — козака Харка, обриси Благовіщенського собору та Дзеркального струменя, а також колоритний тремпель на листівці повертають думками до довоєнного Харкова. Через алею адміралів, мости й кораблі на листівці вгадується Миколаїв. А «Менора» і ракети з інноваційного парку передають атмосферу ще мирного Дніпра.

Листівки з українськими містами можуть придбати всі українці собі на пам’ять або ж щоб привітати своїх близьких в Україні чи за кордоном. 

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві відбулося спецпогашення марок «Святий Миколай захищає Миколаїв» і «Нова історія Європи. Острів Зміїний – храм Ахілла» (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube