На Миколаївщині російськими обстрілами поранено 2 цивільних і зруйновано Надбузький ліцей. Але наші ЗСУ зупинили експлуатацію Дар᾽ївського мосту і знищили 27 окупантів


13:0926.08.2022

Обстановка в південній операційній зоні залишається стабільно напруженою, але контролюється силами оборони.

Ворог залишається на зайнятих позиціях оборони в умовах деморалізації особового складу та ускладнення логістичного забезпечення.

Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь» станом на 11.00 сьогодні, 26 серпня, передає Інше ТВ.

Протягом ночі гелікоптерною парою ударних Ка-52 атакував наші позиції вздовж лінії зіткнення. Без наших втрат.

По Миколаївському району ворог знов гатив ракетами С-300. Зруйновано будівлю Надбузького професійного аграрного ліцею. Пожежу ліквідовано, поранено 2 цивільні особи.

Також вночі обстріляно Широківську громаду – з танку, Червоногригорівську – важкою артилерією, Марганецьку та Зеленодольську – «Градами» й «Ураганом». Є пошкодження приватних обійсть, адміністративних будівель, електромереж. Постраждалих нема.

Парою наших Мі-8 ранком нанесено результативний удар по району зосередження живої сили, озброєння та техніки противника поблизу Високопілля. Ракетно-артилерійськими підрозділами продовжено виконання вогневих завдань, в тому числі по забезпеченню контролю над Дар᾽ївським мостом. Його експлуатація наразі зупинена. Підтверджені втрати ворога за ніч складають 27 рашистів та 120-ти мм мобільний міномет. Решта втрат дорозвідується.

Корабельно-катерне угруповання ворожого флоту в штормовому Чорному морі продовжує укриватися за кримським узбережжям, тримаючи напоготові 2 надводних і 1 підводний ракетоносії, споряджені двома десятками «Калібрів».

Як повідомляло Інше ТВ, Вночі ворог атакував Миколаїв чотирма ракетами С-300 – начальник Миколаївської ОВА



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube