Вночі ворог завдав удару по Миколаєву ракетами типу С-300. Зведення обстрілів в області


08:3825.08.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 25 серпня.

М. Миколаїв

За інформацією ОК «Південь», надвечір, 24 серпня, місто було атаковано реактивними снарядами системи залпового вогню «Смерч». Удар спрямовано на портову інфраструктуру. Постраждалих немає. Масштаби руйнувань уточнюються.

Вночі 25 серпня, орієнтовно о 03:30 Миколаїв знову зазнав обстрілів. За попередньою інформацією, ворог завдав удару ракетами типу С-300. Відомо про влучання в приватний житловий сектор. Внаслідок цього відбулось займання приватного будинку. Також пошкоджень зазнали декілька домівок. Попередньо без жертв та постраждалих. Інформація щодо наслідків руйнувань уточнюється.

Миколаївський район

Вранці 24 серпня ворог обстріляв приватне сільськогосподарське підприємство у с. Котляреве, Шевченківської громади. Через потрапляння боєприпасів та їх уламків зайнялась ремонтна майстерня. Внаслідок пожежі знищено сільгосптехніку та покрівлю майстерні. Постраждалих немає.

Також протягом дня, 24 серпня, під ворожими обстрілами було с. Новомиколаївка Первомайської громади. Внаслідок обстрілів частково зруйновано господарські споруди, також були влучання по відкритих територіях за межами населеного пункту. Постраждалих немає.

Баштанський район

Орієнтовно з 21:30 24 серпня по 05:00 25 серпня були обстріли за межами населених пунктів Широківської громади. Близько 23:00 обстрілів зазнало с. Червона Долина. Влучання були в сільгоспбудівлі домогосподарств. Постраждалих немає.

Тривають обстріли Березнегуватської громади. Так, внаслідок ворожих обстрілів вранці 25 серпня в смт Березнегувате зруйновано житловий будинок. Постраждалих немає. Також протягом минулої доби було обстріляно прилеглі території сіл Лепетиха та Кавказ. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube