У Первомайську з`явилась Дошка пам`яті загиблим Героям російсько-української війни (ФОТО)


18:2123.08.2022

Сьогодні, 23 серпня, у Первомайську на місці Дошки пошани за ініціативи міського голови з`явилась Дошка пам`яті загиблим Героям.

На ній розміщено світлини 24 мешканців Первомайської міської територіальної громади, які з 2014 по 2022 рік загинули внаслідок російсько-української війни, захищаючи незалежність України.

Про це поінформували у виконкомі Первомайської міської ради, передає Інше ТВ.

«Вони справжні патріоти, не чекаючи винагород, а за покликом серця стали на захист рідної землі. Їхня жертовність і героїзм гідні наслідування прийдешніми поколіннями. І сьогодні ця Дошка пам`яті загиблим Героям дає можливість згадати тих, котрі віддали життя за збереження територіальної цілісності України, за мирне майбутнє та процвітання держави. Вони показали, що українці – це вільна нація, яка має і захищає своє право на незалежність. Прийдешнє покоління пам’ятатиме своїх Героїв та наслідуватиме їх відвагу і вірність своїй Батьківщині», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляло Інше ТВ, 1 червня у Первомайську Миколаївської області відкрили Меморіал пам’яті загиблим дітям України внаслідок збройної агресії росії.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube