По Миколаєву росіяни вночі випустили 4 ракети С-300, зранку по Одещині – ракету Х-59, а Нікополь обстріляли з важкої артилерії та «Градів» – ОК «Південь» (ВІДЕО)


14:5722.08.2022

Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку залишається складною і напруженою.

Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони, намагається проводити повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами, але наші зенітно-ракетні підрозділи знов не надали можливості окупанту ознайомитись з відзнятим матеріалом. В районі Високопілля «Орлан-10» знищено в процесі виконання завдання.

Про це йдеться у зведенні ОК «Південь» про ситуацію станом на 13:00 22 серпня, передає Інше ТВ.

Серед ночі окупаційними військами нанесено черговий удар чотирма зенітними ракетами С-300 по Миколаєву. Зруйновано сервісні підприємства, пошкоджено адміністративні будівлі інших організацій та сфер бізнеса, кілька житлових будинків. Без людських втрат.

Тричі протягом ночі обстріляно Нікополь з важкої артилерії 152-го калібру та реактивних систем залпового вогню «Град». Понад 40 ворожих снарядів пошкодили та зруйнували кільканадцять багатоповерхівок та приватних будинків, будівлі автовокзалу і водоканалу, міський ринок, газогін. Поранено 4 цивільних особи.

На Одещині ранком ворог наніс ракетний удар по одному з об’єктів інфраструктури регіону. Ракета повітряного базування Х-59 була випущена з літака Су-35, з напрямку Чорного моря. Постраждалих нема.

В Чорному морі в корабельному угрупованні ворожого флоту на бойовому чергуванні перебувають 5 ракетоносіїв, споряджених понад 30 “Калібрами”, та 1 вдк.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві показали залишки ракети С-300, якою вночі атакували місто (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube