Вихованці миколаївської школи стрибків в воду на чемпіонаті Європи: Олексій Середа – з трьома нагородами, Олег Колодій – з «бронзою» (ФОТО)


07:0422.08.2022

21 серпня стало успішним для українців днем на чемпіонаті Європи з водних видів спорту в Римі: два фінали – і два рази наші спортсмени піднімалися на п’єдестал пошани.

Про це повідомили у Федерації України зі стрибків у воду, передає Інше ТВ.

Так, Олексій Середа виграв золото у стрибках з вишки, а Олександр Горшковозов і Олег Колодій стали бронзовими призерами у синхронних стрибках з 3-метрового трампліну.

Олександр Горшковозов з Луганську і Олег Колодій з Миколаєва (зараз виступає за іншу область) набрали 384.39 бали. Нагадаємо, що на минулорічному чемпіонаті спортсмени також піднялись на третю сходинку п’єдесталу.

Олексій Середа з Миколаєва (він також виступає за іншу область) набрав 493.55 бали і тим самим став триразовим чемпіоном Європи у свої 16 років. Нагадаємо, що на цьогорічній континентальній першості у доробку Олексія є ще дві медалі, але срібного гатунку: у змішаних синхронних стрибках з вишки разом з Софією Лискун та у синхронних стрибках з вишки у парі з Кіріллом Болюхом.

Як повідомляло Інше ТВ, на цьому чемпіонаті миколаївський стрибун у воду Данило Коновалов здобув командне «срібло» чемпіонату Європи.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube