Не критично, – експерт про ситуацію навколо Благодатного на Миколаївщині


16:1521.08.2022

Закріплення окупантів на околицях села Благодатне на Миколаївському напрямку не критично для наших сил. Це не дає переваги російським військам.

Про це в коментарі РБК-Україна розповів військовий експерт Олег Жданов.

Що це означає для українських сил

“Там бої тривають. Вони (окупанти – ред.) намагаються остаточно закріпитися на південній околиці села. Але казати, що там погіршення ситуації на сьогодні не варто. Так, вони мають частковий успіх, але вони іноді мають його і на інших напрямках, бачимо особливо це на Донецькому”, – пояснює Жданов.

Військовий експерт зазначає, що це погано, але не критично для нас.

“Тому якщо зможуть (українські війська – ред.) відбити росіян з цього села, то зроблять це, а якщо ні – значить бої будуть тривати. Тобто, ця ситуація наразі не дає противнику переваги”, – підкреслює Жданов.

За його словами, на цьому напрямку ситуація більш-менш контрольована.

“Так, (окупанти – ред.) мають частковий успіх, єдине, що ми не можемо сказати з яких саме причин їм вдалося просунутися в перед. Можливо, ситуація вирівняється до кінця доби й завтра ми почуємо вже зворотну ситуацію, а можливо ще триватиме так, як є”, – додає Жданов.

Заява Генштабу

Нагадаємо, сьогодні в ранковому зведенні Генштаб відзвітував про те, що на Миколаївському напрямку російські війська ведуть наступальний бій у напрямку Васильки – Благодатне і мають частковий успіх, а саме – зайняли південну околицю населеного пункту Благодатне. Сьогодні днем ОкКПівдень повідомило, що бойові дії тут тривають.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube