На Півдні ЗСУ відбили ворожий штурм в напрямку Потьомкіного і знищили безпілотник, в напрямку Благодатного йдуть бої – ОК «Південь» (ВІДЕО)


15:3621.08.2022

Обстановка в південній операційній зоні стабільно складна, але контрольована. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони.

Про ситуацію докладніше – у зведенні ОК «Південь» станом на 13.00 21 серпня, передає Інше ТВ.

Так, ворог силами мотострілецького взводу за підтримки двох БМП-2 проводив штурмові дії в напрямку Потьомкіного. Успіху не мав, з втратами відійшов. В напрямку Благодатного бої тривають. Ворог проводить повітряну розвідку, але наші зенітно-ракетні підрозділи напоготові. В районі Високопілля безпілотний лазутчик «Орлан-10» знищено.

Також ворог продовжує обстріли тилових районів і населених пунктів.

По Нікопольському району били важкою ствольною артилерією. Внаслідок влучань на одному з підприємств сталася пожежа, знищено обладнання. В місті понівечена школа, зупинка транспорту, один житловий будинок зруйнувано, зо два десятки – пошкоджено. Виведені з ладу газогони та лінії електропередач.

Протягом ночі нанесено два ракетні удари.

По Миколаєву з зенітно-ракетних систем С-300 вдарено по кількох районах міста, вражено об’єкти промислової та військової інфраструктури. Без людських втрат.

По Одещині вночі нанесено ракетний удар. З акваторії Чорного моря ворог випустив 5 ракет “Калібр”. 2 збито над морем силами протиповітряної оборони. З поцілили в одне з сільськогосподарських підприємств Одеського району. Є влучання в зерносховище та відкриті поверхні без подальшого горіння. Постраждалих немає.

В Чорному морі вороже корабельне угруповання на бойовому чергуванні збільшено до 2 вдк та 5 ракетоносіїв із загальною кількістю понад 30 ракет типу «Калібр».

А до узбережжя Одещини після шторму вчергове принесло морську міну, що зірвало з кріплення. Дрейфуючу небезпеку знищено контрольованим підривом силами оборони.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу ЗСУ знищили 300 рашистів. Більше всього на Донецькому та Миколаївському напрямках, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube