ЗСУ знищили радіолокаційний комплекс ворога «Зоопарк 1», – ОК “Південь” (ВІДЕО)


06:0120.08.2022

Протягом дня ворог намагався покращити тактичне положення шляхом проведення штурмових дій в напрямку Благодатне – Партизанське силами до двох десантно-штурмових відділень за підтримки танків, броньованої техніки та артилерії.

Про це повідомляє ОК “Південь” .

Ввечері, силами до взводу з Олександрівки намагався просунутись в бік Таврийського. Успіху не мав, відступив.

Обмежений в русі суходолом, застосував вже звичну тактику авіаційних ударів штурмовиком та гелікоптерами по позиціях вздовж лінії зіткнення. Без наших втрат.

Важкою 152-ох мм артилерією продовжував обстрілювати Марганець, а «Градами» гатив по Мирівській громаді Нікопольщини. Є поранені цивільні особи, зруйновано будівлю закладу соціальної інфраструктури, пошкоджено 5 приватних будинків.

Нашою авіацією нанесено 1️⃣1️⃣ ударів по ворожих позиціях в районах Олександрівки, Благодатного, Великопілля, Новопетрівки, Костромки, Білогірки, Брускінського.

Продовжуючи виконання вогневих завдань, ракетно-артилерійськими підрозділами спричинено втрати ворога у кількості: 1️⃣7️⃣ рашистів, радіолокаційний комплекс розвідки і контролю стрільби «Зоопарк 1», 4️⃣ одиниці автомобільної та броньованої техніки. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Корабельне угруповання ворожого флоту з 1️⃣2️⃣ кораблів та катерів маневрує вздовж кримського узбережжя, ховаючись від імовірного ураження. Але напоготові тримає 2️⃣ надводних ракетоносії, споряджених 1️⃣6️⃣ ракетами та 2️⃣ вдк.

Ворог продовжує тактику спроб встановлення психологічного контролю над свідомістю незламних українців, тож загрози ракетних ударів та артилерійських обстрілів лишаються цілком реальними і очевидними.

Але не варто піддаватися паніці і провокаціям, сприймайте критично і виважено інформацію, довіряйте тільки достовірним офіційним джерелам і силам оборони.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube